SERVICII DDD – DEZINSECTIE, DEZINFECTIE, DERATIZARE

Personalul operativ este abilitat de DSP Bucuresti, Agentia de Sanatate Publica, Ministerul Transporturilor, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor IDSA, Facultatea de Medicina Veterinara.

Decontaminarea antiinfectioasa - operatie prin care germenii virali, bacterieni sau parazitari sunt distrusi, neutralizati sau indepartati din mediul extern se practica prin metoda vaccinarii cu aerosoli, eficienta 100 %.
Sunt utilizate substante cu spectru larg de actiune, dedicate profilului activitatii beneficiarului, grad de biodegradabilitate mai mare de 90 % si functie de odorizare. Aparatura electrica de interior tip TURBOFOGGER NEBUROTOR asigura atat decontaminarea suprafetelor cat si a aerului.

Dezinsectia – combaterea insectelor din habitatul uman si perimetrul peridomestic este practicata ca o operatiune complexa, unitara, cu scheme de tratament elaborate pentru fiecare beneficiar in parte.
Sunt utilizate insecticide din grupele de minima toxicitate, majoritatea inactive in faza gazoasa, cu stabilizanti aromatici sau inodori, fara coformulanti care impun faze de risc.
Metodele de combatere implica atat aparatura conventionala ( pompe cu precompresie tip FLORA/VERMOREL ) cat si ultramoderna ( NEBUROTOR, ATOMOZOR, PISTOL APLICATOR ). Pentru fiecare vector invadator in parte se aplica tratamente diferentiate, in functie de criteriile entomologice.

Deratizarea – coborarea densitatii populatiilor de rozatoare daunatoare sub pragul economic de daunare si disconfort se efectueaza cu maximum de prudenta, din motive ecologice si pentru protectia beneficiarului. Se realizeaza revenirea in traseu, conform normelor metodologice in vigoare.
Sunt utilizate raticide performante, microconditionate de fabricant, amplasate in chese cu avertizor vizual si/sau statii proprii de intoxicare

Copyright (C) 2006 Guardo