CONSULTANTA, PROIECTARE SI INSTALARE SISTEME DE
SECURITATE

Activitatea de proiectare si instalare sisteme de securitate care se desfasoara la Guardo este axata pe dezvoltarea unor solutii performante, capabile sa ofere o tehnologie avansata la cel mai bun raport calitate-pret.
O larga varietate de sisteme integrate, proiectate intern sau produse de recunoscuti furnizori de echipamente de securitate la nivel mondial ne permit sa venim in intampinarea cerintelor din ce in ce mai sofisticate ale clientilor cu ultimele productii in domeniul supravegherii video, inregistrarii, prelucrarii si stocarii digitale a informatiilor, controlul accesului, alarme complexe si sisteme interconectate de securitate. Oferta include: sisteme antiefractie, detectie incendii, CCTV prin cablu si radio (microunde), control acces, interfonie si videointerfonie.
Pentru toate sistemele instalate, departamentul tehnic intocmeste proiectele si documentatia tehnica necesara.
Beneficiarul este informat in mod operativ cu toate aspectele care apar pe durata executarii prestatiei, propunandu-se in acelasi timp masuri de imbunatatire a sistemelor si metodelor folosite.
Guardo asigura in interesul beneficiarului secretul informatiilor obtinute, a rezultatelor desprinse din studiile si analizele efectuate asupra activitatii de paza, protectie si supraveghere.
Unitatea beneficiara are drept de control, prin persoane anume desemnate, asupra personalului care executa paza, protectia si supravegherea.
In situatia producerii unor pagube din vina personalului de paza, pe baza procesului verbal de constatare intocmit de comisia mixta beneficiar-prestator, prejudiciul va fi suportat de Guardo in termenul convenit.

Copyright (C) 2006 Guardo